محل تبلیغات شما
نتایج یک آزمایش جدید بالینی که در مجله‌ی مرتبط با گیاهان دارویی نیز به چاپ رسیده است نشان می‌دهد بادرنجبویه که از اعضای خانواده‌ی نعنا به شمار می‌آید، می‌تواند موجب بهبود سلامت قلب و عروق به وسیله‌ی تثبیت فشارخون و افزایش برخی از بیومارکرها شود.

آنژین نوعی درد قفسه‌ی سینه است که در نتیجه‌ی نقصان عملیات گردش خون در قلب به وجود می‌آید. کمبود جریان خون به این معناست که قلب به اندازه‌ی کافی اکسیژن دریافت نکرده و همین نقصان عامل بروز درد خواهد شد. این درد اغلب با استرس عاطفی و یا فعالیت‌های بدنی نمایان می‌شود.

آنژین پایدار، شایع‌ترین نوع آنژین به شمار می‌آید. همان‌طور که از نام این بیماری هم پیداست، این بیماری نسبتاً قابل پیش‌بینی است. افراد مبتلا به این بیماری می‌توانند با پیروی از الگویی مشخص بر اساس اینکه در زمان انجام چه کارها و یا چه حالاتی بروز دردها افزایش می‌یابند، زمان بروز این عارضه را پیش‌بینی کنند و این امر خود می‌تواند در مدیریت و کنترل بهتر این بیماری مؤثر باشد.

با تمامی این تفاسیر، هنوز هم آنژین می‌تواند بسیار دردناک و ناراحت کننده باشد، حتی با وجود قابل پیش‌بینی بودن آن. به همین دلیل است که مبتلایان به این بیماری به دنبال یافتن روش‌های طبیعی برای از میان بردن علائم خاصی از این بیماری هستند.

بادرنØبویÙ

نتایج یک آزمایش جدید بالینی که در مجله‌ی مرتبط با گیاهان دارویی نیز به چاپ رسیده است استفاده از فرنجمشک (Lemon balm) را به عنوان یک راهکار معرفی کرده است. این گیاه مغذی که از اعضای خانواده‌ی نعنا به شمار می‌آید، می‌تواند موجب بهبود سلامت قلب و عروق به وسیله‌ی تثبیت فشارخون و افزایش برخی از بیومارکرهای سرم مانند لاکتات دهیدروژناز و اکسید نیتریک شود.

محققان در این بررسی به مطالعه‌ی 80 بیمار مبتلا به آنژین مزمن پایدار پرداختند و با تقسیم آن‌ها به دو گروه مطالعاتی، به درمان یک گروه با استفاده از عصاره‌ی وارنگ بو (فرنجمشک) و تجویز روزانه‌ی آن پرداختند و گروه دیگر پلاسبو (دارونما) دریافت کرد. این بررسی به مدت دو ماه به طول انجامید و از بیماران انواع آزمون‌ها نظیر استرس ورزشی و اکوکاردیوگرافی در قبل و بعد از پژوهش صورت گرفت و بیومارکرهای سرم قلبی و عروقی نیز سنجش و اندازه‌گیری شدند.

نتایج تحقیقات نشان‌دهنده‌ی این بود که استفاده از بادرنجبویه سبب بهبود کارکرد در اکوکاردیوگرافی و افزایش سطح کارکرد در تست ورزش می‌شود. علاوه بر این، سطح سرمی بیومارکرها و فشارخون بعد از این مداخله بهبود یافتند.

این مطالعه نشان می‌دهد که استفاده بالقوه از وارنگ بو می‌تواند در تقویت سلامت قلب و عروق بسیار مفید و مؤثر باشد، به خصوص در افرادی که از بیماری قلبی مزمن رنج می‌برند.

سایر استفاده‌ها از بادرنجبویه

استفاده از این درمان طبیعی برای مدت زمان بسیار زیادی مدنظر بوده است. گیاه‌پزشکان اولیه این گیاه دارویی را برای خواص دارویی شگفت انگیز آن ستایش کرده‌اند. در واقع، فرهنگ‌های مختلف بر این اعتقاد بوده‌اند که این گیاه می‌تواند طیف وسیعی از بیماری‌ها از افسردگی تا گزش عقرب را مداوا نماید.

با این حال، امروزه از این گیاه دارویی برای تسکین و آرامش ذهن و بهبود برخی از بیماری‌ها استفاده می‌شود. برخی از کاربردهای دیگر فرنجمشک عبارت‌اند از:
اضطراب
ترکیبات موجود در بادرنجبویه (اسید رزمارینیک) برای اثرات ضداضطرابی قوی آن مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. سایر مطالعات نیز نشان می‌دهد که این گیاه در هنگام استفاده به صورت نوشیدنی (دمنوش)، می‌تواند موجب کاهش میزان اضطراب و بهبود کارکرد حافظه بدون عوارض جانبی در عملکرد روان‌شناختی شود.

بی‌خوابی
وارنگ بو می‌تواند به افراد در برخورداری از خوابی راحت کمک فراوانی داشته باشد، خصوصاً هنگامی که با سنبل الطیب نیز همراه شود.

تاول‌های تبخالی
این گیاه همچنین دارای خواص ضدویروسی است و از آن به عنوان یک داروی طبیعی بسیار مؤثر برای ویروس هرپس سیمپلکس (ویروس تبخال) استفاده می‌شود. فرنجمشک می‌تواند به صورت موضعی به عنوان روغن، کرم یا مرهم مورد استفاده قرار گیرد.

آایمر
مطالعات اولیه‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد استفاده از فرنجمشک ممکن است به جلوگیری از بیماری آایمر کمک کند. دانشمندان دریافته‌اند که عصاره این گیاه سبب کاهش میزان تخریب پروتئین بتاآمیلوئید می‌شود. وارنگ بو همچنین می‌تواند برای کاهش آژیتاسیون (بی‌قراری روانی) مورد استفاده قرار گیرد.

بادرنجبویه

روش مصرف

بهترین راهکار پیشنهاد شده برای استفاده از گیاه بادرنجبویه، مصرف آن به عنوان دمنوش است. برای این کار، چند عدد برگ تازه‌ی این گیاه را پس از جداسازی از گیاه مادری خوب تمیز کنید، آن‌ها را خوب بشویید و برگ‌ها را خشک کنید. این برگ‌ها را به قطعات کوچک‌تر تبدیل کرده و آن‌ها را درون قوری (وسیله‌ی دم کردن) بریزید. آب جوش خالص را به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای مدت حدود 5 دقیقه خوب دم بکشد.

تاثیر استرس بر روده و 4 روش برای مقابله

اگر سر گیجه دارید بخوانید !!!

عوارض کمبود ویتامین B12

استفاده ,می‌تواند ,گیاه ,بیماری ,بهبود ,می‌شود ,این گیاه ,این بیماری ,استفاده از ,نشان می‌دهد ,که از ,وسیله‌ی تثبیت فشارخون ,موجب بهبود سلامت ,شمار می‌آید، می‌تواند

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

bersmourtaustach هسته مشاوره ناحیه 2 کرمانشاه انشا های آماده enininen قیمت نصب و پیاده سازی نرم افزار مایکروسافت داینامیک crm باد صبا newsvacrudo زندگی من تقویم فرهیخت: رصدگاه رویدادها و رویکرد بین المللی مشهد روبات سنجاب ، @sanjbob17bot، کار، استخدام، کاریابی، شغل، مشاغل، رزومه، جستجو، آگهی، فرصت، کارمند، مهندس، کارشناس، نیروی انسانی، منابع انسانی، کا